Seniorenhulp

Seniorenhulp is je rechterhand als je gaat verhuizen. Alles wat jij maar wil, word je uit handen genomen. Wij zijn niet zomaar een verhuisbedrijf, maar onderscheiden ons door het aanpakken van veel meer werkzaamheden. Dit alles uiteraard in goed overleg met onze klanten. De klant houdt de regie en dat vinden wij erg belangrijk! Lees de recensies en je ziet dat dit ook zeer gewaardeerd wordt. Heb jij al ervaring met ons bedrijf en onze werkwijze of ga je binnenkort gebruik maken van onze diensten, dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij ook een recensie plaatst.

Seniorenhulp voordelen

De voordelen als je voor ons kiest zijn:

–       Wij leveren veel diensten, naast de verhuizing zelf doen wij veel werkzaamheden die alle met de verhuizing te maken hebben, denk aan inpakken spullen, demonteren spullen, schilderwerk enz. Een groot voordeel je hebt slechts met één organisatie te maken.
–       Wij geven persoonlijke aandacht en zorg, omdat wij weten hoeveel emoties een verhuizing met zich mee kan brengen. Wij werken met een hecht team, dat vakkundig en professioneel is en daarnaast erg gezellig. Ook dat laatste is voor mensen erg belangrijk als de verhuizing hen zwaar valt.
–       Wij zijn specialistisch en ervaren in de seniorenverhuizingen en woningontruimingen, omdat wij ons alleen op die groepen richten.
Zorg dat jij de voordelen zelf mag ontdekken als je bij ons komt. Wij helpen je graag verder en kunnen je vooraf precies aangeven wat wij voor je doen. Laat het ons weten en wij zijn er voor je.