Raamfolie

raamfolie

Raamfolie kan je in verschillende kleuren, maten en afbeeldingen bestellen. Nu ik de website van WindowDeco heb ontdekt, heb ik hier al meerdere bestellingen gedaan. In eerste instantie heb ik door onze hele woning leuke folie besteld om inkijk te voorkomen. Zo hebben wij onze voordeur, die geheel van glas is, beplakt met een folie. Hierdoor hebben wij geen last meer van inkijk en dat voelt een stuk prettiger. Echter hebben wij ons huisnummer en naam hierin laten maken en hierdoor kunnen wij wel naar buiten kijken. Wel handig om te weten wie er voor de deur staat, voordat je deze open maakt.

raamfolie

Bijzonder leuke raamfolie besteld

Vroeger was het normaal dat je een gordijn voor de ramen hing. Vaak moest je deze eraf halen om te wassen en dat was altijd een vervelende klus. Tegenwoordig hebben deze gordijnen plaats gemaakt voor folie. Deze kan je er eventueel vanaf halen wanneer je de ramen gaat lappen. Maar het is ook goed te doen om dit erop te laten zitten.

Laatst is er een neefje geboren en als cadeautje heb ik een folie besteld bij WindowDeco. Hier zie je een pas geboren jongetje op staan. Samen met de naam van mijn neefje is het een prachtig exemplaar geworden. Nu kan iedereen in de straat zien dat er een jongetje is geboren en hierdoor is een ooievaar in de tuin overbodig geworden.