Nieuwe dakramen voor op de zolder

Dakramen

Mijn man en ik hebben net een nieuw huis gekocht in een hele mooie buurt. Wij willen graag in het dak van de zolder twee dakramen plaatsen. Er zit namelijk maar een raam in de zolder en daardoor is het daar nogal donker. Mijn man en ik houden van lichte ruimtes en daarom gaan wij wat verbouwen. Alles aan het huis is verder perfect, dus daarom hebben wij het gekocht. Eerst twijfelde ik nog door de donkere zolder, maar toen mijn man met het plan kwam om er ramen in te zetten was ik overtuigd. Mijn broer werkt voor een bouwbedrijf en is dus erg handig met zijn handen. Hij gaat samen met mijn man de ramen erin zetten.

Dakramen

De juiste dakramen  bestellen

Mijn man en ik zijn heel erg blij dat mijn broer ons wil helpen met het inbouwen van de dakramen. Zonder zijn hulp zou het ons nooit lukken. Voordat zij aan de slag kunnen, moet ik natuurlijk eerst de ramen bestellen. Op het internet ben ik naar een betrouwbare webshop gaan zoeken, om materialen te bestellen. Al gauw kwam ik op de webshop van Bouw-handel terecht. Zij verkochten verschillende soorten ramen. Omdat ik niet wist welke het beste waren, heb ik mijn man erbij geroepen voor hulp.

Dakramen

Een keuze kunnen maken

Samen met mijn man bekeek ik alle ramen die Bouw-handel online aanbood. Uiteindelijk zijn wij gegaan voor een raam dat helemaal open kan. De zolder kan soms een beetje muf zijn en daarom leek het ons wel fijn als wij af en toe wat ramen open kunnen zetten. Dan kan het lekker doorwaaien en komt er veel zonlicht binnen. De webshop was erg fijn en het afronden van de  bestelling ging erg gemakkelijk. Als de bestelling binnenkomt, kunnen mijn man en mijn broer beginnen met de ramen in het dak te zetten.