Moderne buitengevel

Kunststof gevelbekleding

Een buitengevel van metselwerk is allang niet meer vanzelfsprekend, tegenwoordig weet men ook dat een gemetselde gevel veel onderhoud vergt en duur is om te laten metselen. Met kunststof gevelbekleding heb je niet alleen een duurzame gevel, je hoeft er ook minimaal onderhoud aan uit te voeren om de gevel altijd mooi te houden. Bijna alle kleuren en designs zijn mogelijk als motief voor het kunststof, van eenvoudig effen tot een steendessin waarbij je net een gemetselde gevel hebt.

Weinig onderhoud

Kies je voor kunststof gevelbekleding dan weet je zeker dat je minimaal onderhoud hoeft te plegen. Bestand tegen iedere weersomstandigheid en vuilafstotend, de gevelplaten zijn voorzien van een acrylaat toplaag. Tijdens het ontwerpen is de natuur de inspiratiebron geweest, de houtdecoren doen niet onder voor echte houten panelen. Maar liefst meer dan 20 soorten houtmotieven zijn er in het assortiment van plastica.nl, hierdoor vind je altijd de perfecte gevelbekleding voor je gevel. Veel lichten en prachtige donkere houtsoorten om een unieke gevel te creëren.

Kunststof gevelbekleding

Warme uitstraling voor je gevel

Wie denkt dat kunststof gevelbekleding een koude en kille uitstraling heeft, met snel de Afro decoren bekijken. Verschillende zeer warme kleuren die stuk voor stuk een een prachtige warme uitstraling hebben. Je kunt natuurlijk ook de ideale combinatie maken met andere decoren gevelbekleding, of een combinatie met metselwerk wat aanwezig is. Wat je ook mooi of creatief vind, bij plastica.nl vind je altijd de ideale combinatie om de gevel van je bedrijf of woning fris en uniek te maken.