Keuken Wageningen bij Keuken en Keukens

Op zoek naar een gewenste keuken? Benader het bedrijf keuken Wageningen Keuken en Keukens

Keuken Wageningen Keuken en Keukens is een bedrijf van Frits Reijmers. Het bedrijf heeft verder geen showroom, personeel of wagenpark. Hierdoor zijn er weinig kosten voor het bedrijf en dat is de reden dat jij je keuken tegen een erg scherpe prijs kan kopen. Keuken Wageningen Keuken en Keukens vinden communicatie erg belangrijk. De klant staat bij keuken Wageningen Keuken en Keukens voorop en dit zie je  terug aan de werkwijze van het bedrijf. Je kan contact opnemen en vervolgens je wensen en behoeften vertellen. Op basis van je wensen en behoeften gaan Frits Reijmers ontwerpen. Hij stuurt twee ontwerpen op met de bijbehorende verwachte kosten. Als jij als klant accepteert, dan kan de bouw beginnen wanneer jij maar wilt. De keukens die worden gemonteerd zijn van hoogwaardig kwaliteit en dat zal je zeker merken!

Mijn ervaring

Mijn broer en ik gingen samen wonen. Wij doen beide de koksopleiding en daarom houden wij erg veel van koken. Onze wens was dat we een super keuken hadden in ons nieuwe huisje en daarom zijn we gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor ons zal kunnen realiseren. We kwamen bij het bedrijf keuken Beuningen Keuken en Keukens uit. Wij hebben onze wensen en behoeften verteld en de werknemers zijn daar optimaal op in gesprongen. Na een tijdje kreeg ik een mailtje met daarin twee ontwerpen. 1 ontwerp was precies naar wens en dit heb ik terug gemaild. De bouw kon beginnen wanneer ik wilde. Ik heb het bedrijf benaderd wanneer mij een goede datum leek. Ik ben super blij met een bedrijf als keuken Wageningen Keuken en Keukens.