Inspiratie opdoen met Hotel verlichting

Er zijn zoveel mooie plekken om te verblijven in het Nederland en in deze blog gaan we het hebben over hotelwensen en -verwachtingen en enkele ideeën voor hotelverlichting om je huis het hotel ‘WOW’ gevoel te geven. Wanneer je na een lange reis bij een hotel aankomt en de deur naar je kamer opent, krijg je direct een dosis rust. Zou het niet geweldig zijn als je na een lange en drukke dag elke avond hetzelfde gevoel zou kunnen hebben als je je eigen slaapkamer binnenstapt?

Hier bij het Lampenhuis geloven we dat het hebben van de juiste hoeveelheid verlichting in een kamer, het kiezen van lampen waar je van houdt en die je leven ook een beetje gemakkelijker maken, luxe en elegantie aan je ruimte kan toevoegen.

Handige wand- en leeslampjes voor slaapkamers

Een prachtige eigentijdse wand inbouwarmatuur of een mooie leeslamp die perfect kan zijn voor een leeslamp naast het bed, vlak tegen de muur. Een kleine wandspot zorgt voor de perfecte hoeveelheid licht om ’s avonds laat te lezen.

Je kunt alle benodigdheden voor jouw bed verlichting hebben met doelgerichte en elegante wandlampen van Lampenhuis. Naast het warme licht dat door de valt zijn ook nog in verschillende stijlen.

De wandlamp is een mooi voorbeeld van Scandinavische lampen die stijlvol zijn gemaakt, vaak individueel schakelbaar en dus geschikt als bedlampje. Deze wandlamp wordt geleverd met snoer en stekker en hoeft dus niet op het lichtnet aangesloten te worden waardoor je ook je decor niet hoeft te beschadigen, perfect om een slaapkamer in hotelstijl te verlichten.

Plafondlampen om luxe toe te voegen

Het vinden van een plafondlamp in de slaapkamer die bij de kamer past, is een heel belangrijk aspect om tegelijkertijd glamour en rust toe te voegen, de vraag is waar te beginnen? Denk misschien aan de kleuren die al in de kamer aanwezig zijn en de materialen die je wel en niet leuk vindt. Dan is het belangrijk om te beslissen of je een plafondlamp wilt die opvalt of een die goed bij je past. In de webshop van Lampenhuis zijn er prachtige plafondlampen variërend van moderne stijl tot landelijke stijl.

Veel hotelkamerverlichting is eenvoudig en verfijnd, dit kan ook uw voorkeur voor producten zijn, vooral wanneer je consistentie in een kamer of een huis wilt creëren. Het is een uniek gevoel als je een kamer binnenloopt en alle meubels, kleuren en accessoires bij elkaar passen als een legpuzzel, het werkt gewoon! Neem gerust een kijkje in de webshop van Lampenhuis.