Industriële woonstijl

barkruk die industrieel is

De industriële woonstijl heeft een stoere uitstraling. Typische elementen van een industriële stijl zijn een gietvloer, metalen trap, stellingkasten van steigerbuizen, bakstenen muur, industrielampen en heel veel vintage. Vooral de kleuren zwart, wit en grijs zie je veel terug komen in deze woonstijl. Qua materialen wordt er vaak gekozen voor metaal, beton, hout en canvas. Deze materialen hebben van zichzelf al een stoere uitstraling en passen daarom dus ideaal in deze industriële woonstijl.

barkruk die industrieel isww.robuustetafels.nl/leren-eetkamerstoelen/barkrukken/

Hoe pas je de industriële woonstijl toe in jouw interieur?

Als je graag een industriële sfeer in je woning wilt kun je het meteen groots aanpakken door je heel interieur te veranderen, maar je kunt ook met wat kleine aanpassingen al een hele andere sfeer in je huis creëren. Door wat industriële accessoires toe te voegen aan je interieur krijgt je woning al meteen een totaal andere sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een metalen klok of spiegel, houten tafeltjes, een leren poef of een metalen tafellamp.

Barkruk die industrieel is

Een barkruk die industrieel is zie je tegenwoordig ook in steeds meer woningen terug. Deze krukken hebben een stoere uitstraling. Ze zijn ideaal om comfortabel aan een bartafel of kookeiland te zitten. Het is belangrijk dat je de barkruk in de juiste hoogte aanschaft. Voor een comfortabele houding mag de kruk niet te laag zijn, maar ook zeker niet te hoog. Ze zijn in verschillende kleuren en materialen beschikbaar. Vooral de kleuren antraciet, zwart, beige, cognac en grijs zijn erg populair. De meest voorkomende materialen zijn leer, hout, velvet stof, metaal, kunstleer en stof. Het is mooi als je de kleur en het materiaal afstemt op de andere meubels in je huis. Als je bijvoorbeeld een leren bank hebt is het mooi om het leer terug te laten komen bij de barkrukken. Wanneer je vooral grijze en zwarte meubels hebt is het ook goed om de barkrukken in deze tinten aan te schaffen zodat ze mooi in de rest van het interieur opgenomen worden.