Ga naar website voor alle informatie over de verschillende producten

Wilt u graag een toilet kopen? Haal deze dan op de webshop van de Toiletmarkt. Hier hebben ze verschillende soorten toiletten in vele kleuren, maten, materialen, etc. Ga naar website om meer informatie over alle producten te lezen.

Ga naar website voor de verschillende type toiletten

Bij de Toiletmarkt hebben ze vele verschillende typen toiletten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Veel mensen denken hierbij snel aan de traditionele staande toilet. Maar tegenwoordig zijn de hangende wandclosets steeds populairder. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is in uw toiletruimte of badkamer. U kunt dan bijvoorbeeld nog denken om een urinoir of fontein erbij te nemen. Of voor de kids de kindertoiletten. Kan het niet met de afvoer? Kies dan voor een Sanibroyeur. Ga naar website om alle verschillende toiletten te bekijken.

Een hangend of staand toilet?

een staand toilet is de traditionele optie. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor het hangende toilet. Deze neemt minder ruimte in beslag omdat de spoelbak achter de toilet in de muur gebouwd is. Hierbij gaan de leidingen niet via de grond maar gaat alles via de muur de grond in. Dit ziet er een stuk moderner uit.