Een hordeur van zeer goede kwaliteit

Bent u op zoek naar een mooie hordeur van goede kwaliteit? Dan bent u bij Unilux zeker aan het juiste adres! Zij hebben een zeer groot assortiment aan verschillende hordeuren en het is daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website.

een hordeur wordt in tegenstelling tot een raamhor dagelijks vaak gebruikt en daarom moet de hordeur van goede kwaliteit zijn en er zeer degelijk uit zien. De specialisten van Unilux denken graag mee over het milieu en daarom hebben ze alle producten gemaakt van recyclebaar aluminium. Ook zijn de deuren gemaakt van UV bestendige kunststof onderdelen waardoor een hordeur erg lang mooi zal blijven.

De hordeur van Unilux

De hordeuren van Unilux kunnen altijd gerepareerd worden en dit zal vervolgens de levensduur van een deur verlengen. Het gaas in de horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. Daarom is het gaas in de horren gemaakt van zwart gaas. Wanneer u kiest voor een hordeur, kan deze op verschillende manieren gemonteerd worden. Zo kan de hordeur in het kozijn gemonteerd worden maar ook op het kozijn. Het ligt er maar net aan wat het beste bij uw situatie past. De specialisten kunnen dit snel zien en zullen u ook het beste advies geven. Een miskoop doen zou natuurlijk erg zonde zijn en dat is ook zeker niet wat zij willen voor hun klanten. Daarnaast bieden zij ook een zeer snelle levering van hun producten.