Een bouwafval container van Maton Groep huren

Bij een verbouwing komt altijd bouwafval kijken. Onder bouwafval valt bijvoorbeeld steen, hout, deuren en kozijnen, grind, laminaat, bestrating, schutting, kunststof en vloerbedekking. Afval als grond, zand, golfplaten of dakbedekking valt hier echter niet onder. Je kunt er voor kiezen om het bouwafval zelf af te voeren via een container of om het bij de gemeente in te leveren. Maar wist je dat je bouwafval ook kunt laten afvoeren door een specialist? Je kunt bijvoorbeeld een bouwafval container van Maton Groep bestellen. 

bouwafval container van Maton Groep

Geen verrassingen in de kosten

Als je een bouwafval container van Maton Groep besteld, kom je niet achteraf voor verrassingen te staan als het om de kosten gaat. Je ziet op de website namelijk direct welke kosten je kwijt bent. De prijs is inclusief dertig dagen huur van de container, het brengen, wisselen en ophalen van de container en het verwerken van het afval. De prijs van een container verschilt per soort afval, waardoor je nooit te veel betaalt voor jouw afvalsoort. Een verbouwing kost vaak al genoeg, dus dat valt alleen maar mee!

Maton Groep verwerkt het afval ook meteen op hun eigen terrein. Ze doen dit op een duurzame manier om zo energie te besparen en zo veel mogelijk afval te kunnen hergebruiken. Naast dat dit duurzaam is, scheelt het natuurlijk dat je het afval niet zelf hoeft weg te brengen naar de milieustraat.