Bloemen in gedroogde vorm

Droogbloemen, ze gaan heel wat langer mee dan verse bloemen. De meeste verse bloemen gaan rond de 10 dagen mee terwijl droogbloemen minimaal 6 maanden houdbaar zijn. Zoals je kunt zien is dat een behoorlijke verschil. Het ligt aan de type klant of ze verse bloemen of droogbloemen kopen. Het is toch wel zo prachtig hoe klanten verschillen qua voorkeur, het lijkt wel yin en yang. De reden waarom droogbloemen zo lang meegaan is vanwege de blootstelling aan zonlicht en de manier waarop er wordt omgegaan met de vochtigheid van de lucht. Je zal wel moeten oppassen met het vasthouden van droogbloemen, want ze zijn erg kwetsbaar.

Groothandel

Groothandel, in het engels bekend als distributing of wholesaling. Zoals je uit het woord kunt aflezen is groothandel handel op een grote niveau, denk maar aan handel van groente, fruit en vlees in hele grote aantallen. Bij de groothandel worden er goederen overgeleverd aan ondernemingen, en die ondernemingen zijn vaak cafés, restaurants en hotels. Groothandel droogbloemen is er ook, daar kun je als bijvoorbeeld onderneming een heel groot aantal aan droogbloemen kopen. Het handige is dat je tegenwoordig de droogbloemen ook online kunt bestellen. Wat zouden we toch doen zonder het internet?

De Zonnebloem

De zonnebloem is een erg bekende plant. De zonnebloem staat bekend als een cultuurplant, want het wordt namelijk voor menselijk gebruik geteeld. Het is dus economisch erg waardevol, denk maar bijvoorbeeld aan zonnebloemolie en zonnebloempitten. Zonnebloemolie is voor veel mensen een belangrijke onderdeel van de keuken en het wordt gebruikt voor bakken, braden en frituren. De zonnebloem is ook erg waardevol als sierlijke plant, veel mensen geven het bijvoorbeeld als boeket en/of zetten het in hun vaas. Er zijn ook gedroogde zonnebloemen, die kunnen dan natuurlijk langer mee dan de verse variant. Bij zonnebloemen is er ook een groothandel droogbloemen en daarbij kun je ook gemakkelijk een groot aantal gedroogde zonnebloemen bestellen.