Beton Cire kopen

Ja, het klinkt wellicht een beetje raar, maar een beton is echt helemaal in. In vrijwel alle gevallen wordt gebruik gemaakt van beton cire, een stucwerk stuk beton dat erg sterk, duurzaam en er erg mooi uit ziet. Maar naast deze voordelen is beton cire ook een makkelijk bewerkbaar materiaal waardoor je bijna door het hele huis heen kunt gebruiken. Zo is er cire beton voor badkamers, of vloeren,  wanden of tafelbladen. Je kan het zo gek niet bedenken, of je kan er beton cire voor gebruiken. Denk je er over om beton cire te kopen, of wil je gewoon eens een kijkje nemen dan zijn er een paar dingen waar je op moet leggen voordat je overgaat tot je aankoop.

Laten leggen, of zelf doen?

Beton cire kopen is erg gemakkelijk, er zijn namelijk een groot aantal goede websites beschikbaar met een ruim assortiment aan beton cire. Kijk bijvoorbeeld eens op betonstunter.nl en doe wat inspiratie op. Hier kun je per ruimte kijken of het beton past. Kijk eens naar cire beton badkamer en laat je inspireren. Alvorens je het beton cire koopt moet je goed bedenken of je denkt dat je het zelf kan aanbrengen, of dat je er een expert voor moet inhuren. Eigenlijk is het leggen van een vloer met betonnen cire niet heel moeilijk, maar bijvoorbeeld een wand en zeker een tafelblad worden toch al snel lastig. Ook metal stuc kun je zelf goed aanbrengen.

Kleuren

Beton cire is verkrijgbaar in zeer veel kleuren, dat in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken over beton, namelijk dat het een saaie, grijze materie is. Zoek je iets dat past bij een stoere look voor je tafelblad dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een mooie donkergrijze tint of bijvoorbeeld anthracite. Voor een industriële vloer kun je wellicht beter gaan voor een clay kleur of gravel Voor cire beton badkamer kun je kiezen voor mooi wit, dat staat namelijk altijd erg strak. Er zijn dus genoeg opties, bedenk dus goed welke kleur het beste past bij jouw huis.