Aluminium kozijnen voor ons nieuwe huis

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen Aluminium kozijnen zijn ongelofelijk mooi wanneer jij graag een industriële uitstraling wilt in huis. Ik wilde dit al ongelofelijk lang maar het heeft even gekost om mijn vriend ook hiervan te overtuigen. Hij vond het namelijk een onnodige uitgave, maar hier dacht ik anders over. Ik had het idee dat het heel veel meer sfeer aan onze woonkamer toe zou voegen. Tot voor kort hadden was alles namelijk van hout en in een soort gelige kleur. Dit vond ik echt niet mooi en het paste ook totaal niet bij de inrichting die wij hebben. Alles is in het grijs, wit of zwart en redelijk strak. Ook onze keuken hebben wij een jaar geleden laten verbouwen en is met veel strakke vormen. Toen wij op zoek gingen naar naar deze nieuwe omlijstingen heb ik eerst wat advies aan mijn vader gevraagd. Hij weet vaak veel over dit soort zaken en daarom wilde ik graag zijn mening hebben. Hij was gelukkig erg enthousiast hierover.

Dit zijn de mooiste aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Bij onze zoektocht naar aluminium kozijnen kwamen wij al vrij snel uit bij Fenestro. Dit bedrijf stond online heel erg goed aangeschreven en door die goede verhalen had ik veel vertrouwen in hun producten. Iedereen was vooral heel erg enthousiast over de goede kwaliteit en dat is iets wat ik zelf ook belangrijk vond. Toen ik contact met hen opnamen over alle mogelijkheden werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Tijdens dit gesprek heb ik al mijn vragen kunnen stellen en dat vond ik onwijs prettig. Naderhand had ik er zo’n goed gevoel over dat ik diezelfde avond nog een bestelling heb geplaatst. Deze werd een stuk sneller geleverd dan ik had verwacht, dus dat was heel erg fijn. Het plaatsen hebben wij laten doen door onze klusjesman. Het heeft hem een middag gekost en toen was alles helemaal af.